14.10.07

Susret «Osmijeha» i «Traga u beskraju»

Naši dragi prijatelji iz Klince Sela pozvali su nas 8. listopada na druženje, zabavu i igru. Uz veliku radost u srcu odazvali smo se njihovom pozivu. I nismo se razočarali, «Osmijeh» nas je stvarno nasmijao i udomaćio kako to samo oni znaju.

Prvo smo krenuli na igralište gdje su naši dečki izgubili nogometnu utakmicu protiv domaćina. Dok su neki navijali drugi su igrali odbojku, ali svi smo se lijepo zabavljali i družili.

Potom smo krenuli prema crkvi gdje su nam naši dragi pripremili misu i zajedno s njima smo slavili Boga. Čak su se pobrinuli i za tekstove pjesama koje su napisali na prekrasnim pozadinama, te smo bili u mogućnosti zajedno s njima i zapjevati. Naravno, bili smo prisutni i kada su se njihovi dresovi blagoslivljali. Iskoristili su priliku i da nas službeno sve pozdrave te nam je Zlatko u ime «Osmijeha» zaželio dobrodošlicu.

Kako bi se još malo družili pripremili su malu zakusku u domu u Golom Vrhu. Nakon što smo se svi najeli sendviča i kolača domaćini su postavili karaoke. Naš Tomislav probio je led time sto je prvi zapjevao. Malo pomalo svi smo se počeli buditi te smo ustajali jedan za drugim pjevajući i plešući. Vrijeme je prohujalo i morali smo otići svojim kućama ali nismo zaboravili na ovaj dan kojega nam je uljepšao «Osmijeh».

Naravno ovdje nije kraj. Naši prijatelji će nam uzvratiti udarac. Pozvani su, naime, da nas blagoslove svojom pjesmom i obraduju svojim dolaskom 7. studenog na misu mladih u petrovinskoj crkvi sv. Mihaela. Svi ste pozvani, dođite i uvjerite se u anđeoski zvuk naših prijatelja.

Andrea Zečević

2 komentara:

Anonimno kaže...

...da...baš je bilo super... :)

Anonimno kaže...

Drago mi je da vam je bilo lijepo, a i nama je jako drago što ste nas posjetili... :-) Pozdrav od "Osmijeha"!!! :-) BVB!