25.2.07

Naša povijest

Ime naše župe je Sveta Tri Kralja, a obuhvaća tri naselja: Gradiće, Petrovinu i Donju Lomnicu.Sjedište župe i župni ured je u D. Lomnici, a dvorana za mlade je u Gradićima.
Zajednica mladih "Trag u beskraju" osnovana je na jesen 2004.g. poslije 34. planinarskog križnog puta. Tada smo na križnom nas par mladih čuvši da mnoge župe imaju i službeno zajednice mladih odlučili osnovati i u našoj župi zajednicu.
Na početku nas je bilo nekolicina mladih koji su dolazili na susrete u župni ured i na tim susretima smo dogovorili osnivanje zajednice mladih i zbora mladih koji je ubrzo počeo pjevati na misama u župi, bdjenjima u kapelici sv. Lovre u Velikoj Gorici, a imali smo nastup i u sveučilištu u Velikoj Gorici kada je bio održan dobrotvorni koncert za obnavljanje crkve u Lomnici. Od tada je rastao broj članova zajednice i sada nas zna biti i preko 50 na susretima i događanjima.Prošle godine smo se učlanili u sportska natjecanja, u KMNL-i (katoličkoj malonogometnoj ligi) i KOL-i (katoličkoj odbojkaškoj ligi).

Sponzori, Bog vas blagoslovio!

S radošću vas možemo izvijestiti da je kompletan postupak registracije naše zajednice mladih kao udruge građana u putpunosti završen.
Registrirali smo se upravo iz razloga lakšeg djelovanja i ostvarivanja svojih planova i ciljeva. Posljedna faza bila je otvaranje žiroračuna. Kako moramo biti nacionalno osviješteni, račun smo otvorili u Hrvatskoj poštanskoj banci.
Moći ćemo se sada javljati na natječaje, ali otvaranjem žiro računa i privući sponzore. Prvi veći cilj koji smo si postavili jest nabavka glazbenih instrumenta i opreme za naš zbor.

Svi koji nam žele pomoći u ovoj akciji mogu to učiniti na broj računa:
23900001-1100334016, primatelj: Zajednica mladih Trag u beskraju, Slavonska ulica bb.

Ovim putem pozivamo i naše mlade prijatelje koji nisu aktivno uključeni u našu Zajednicu da nam se prikluče i pronađu se u aktivnostima koje se nude.

Sve informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: 098/894-274 ili 091/509-3599

Nema komentara: